_Tablet Mock up Lavt stofskifte screening kundemaget (1)

Test dig selv for symptomer på lavt stofskifte på 2 minutter

Dit stofskifte styres af stofskiftehormoner, som sørger for at der dannes energi i alle din celler.

Energi som du skal bruge til at forny celler, hår, hud, til at tænke, til at bevæge dig, til at fordøje din mad og udskille affaldsstoffer – og meget mere.

Ved lavt stofskifte dannes der ikke nok energi i din krop. Og det kan mærkes. Du føler dig måske træt, du har svært ved at huske, du tager på i vægt – selvom du spiser som du plejer eller måske spiser du endda færre kalorier end du plejer.

Jeg har lavet en oversigt over symptomerne på lavt stofskifte, som du kan bruge til at få et overblik over om du har ingen, få eller mange symptomer på lavt stofskifte.

 

Få tilsendt tjeklisten nu og test dig selv!  

Det koster ikke noget.


KLIK HER OG FÅ TILSEND TJEKLISTEN NU!

”Jeg var ved at brænde sammen - nu virker min stofskiftemedicin”

Inden jeg konsulterede Lise, havde jeg rigtig mange symptomer på at min krop var ved at “brænde” sammen. Jeg sov max 3 timer hver nat, tankemylder og uro i kroppen.

Træthed, træg mave, meget sort humør, ingen overskud og meget pirrelig.

Kognitive problemer med koncentrationsbesvær, dårlig hukommelse, trak mig fra forsamlinger, fordi min hjerne ikke kunne følge med i samtaler.

Frøs og svedte, som om termostaten var helt i uorden…. 

Jeg tror, jeg kunne spise al den stofskiftemedicin, jeg ville, uden at det hjalp, fordi min krop var i undtagelsestilstand og nægtede at optage medicinen og sende den ud der, hvor den skulle gøre gavn, nemlig i kroppens celler og i organerne. Min krop var virkelig i stress…..

Det første store mirakel der skete, var at jeg begyndte at sove igennem om natten

Og så er min kost lagt helt om

I dag er jeg på vej mod bedre tider:  Min energi er meget bedre, jeg kan multitaske igen og mit humør er i orden. Jeg har tabt 3 kg, en lille sidegevinst!

Lise respekterede, hvor jeg var henne i forløbet. Ingen pres men bare små forslag til, hvad jeg kunne forandre, og det værdsætter jeg. Lise er empatisk, lyttende og så ved Lise en masse om kroppens kemi. 

Lotte, 59 år

 

Om Lise Bøgsted

Lise Bøgsted er hormonekspert, og arbejder med Functional Medicine.

Hun har hjulpet mere end 1000 kvinder og mænd med at finde rodårsagen til, og behandlet, deres symptomer, sygdomme og hormonelle ubalancer.

Lise anvender naturlige metoder som nervesystemsafbalancering, funktionel kost, motion og bevægelse, kosttilskud, naturmedicin og urter i hendes forløb og kurser.

Hendes baggrund spænder bredt fra uddannet civilingeniør i kemi, kostvejleder, diplom i ernærings og sundhed til certificeret coach med speciale i positiv psykologi og komplementær hormonterapeut.

MSP_5706 beskåret komp1
KLIK HER OG FÅ TILSENDT TJEKLISTEN NU!