Jeg vil lige tjekke ind med dig først. Kan du genkende det her?


 • Kæmper du dig igennem arbejdsdagen med huskelister og bunker af opgaver, der bliver større og større, for kun at komme hjem og smide dig omkuld på sofaen, så snart du kommer hjem?
 • Er din hjerne ved at brænde sammen ved tanken om hvad I skal spise til aftensmad, eller er det umuligt at komme i gang med at spise sundere?
 • Er det helt umuligt at komme til yoga eller træning, og går du ikke længere ture med dine veninder, fordi du er træt som et alderdomshjem?
 • Kan du ikke huske hvornår du sidst havde overskud til at gå ud og spise eller se en film i biografen?
 • Orker du ikke at tage telefonen, når du din bedste veninde ringer, for du magter simpelthen ikke mere (og får du dårlig samvittighed fordi det aldrig er dig, der tager kontakt)?
 • Er hygge og date nights med lækker mad, stearinlys og romantisk stemning med din partner/kæreste noget du nærmest ikke kan huske, der nogensinde er sket? 
 • Har du opgivet drømmen om at skifte job eller at den uddannelse, du ved der vil bringe det rigtige sted hen i livet, fordi du er træt og din hjerne er tåget? 


Du er landet det rigtige sted hvis du enten ...

 • Har fået konstateret højt eller lavt stofskifte hos lægen
 • Tager på i vægt, selvom du gør alt for at tabe dig
 • Taber meget hår, eller dit hår er tørt og spaltet
 • Har forstoppelse eller depression
 • Tager stofskiftemedicin, men du har det ikke godt
 • Er hæs, har svært ved at synke eller er hævet foran på halsen
 • Har fået målt forhøjede kolesteroltal hos lægen
 • Er hævet i ansigtet eller har poser under øjnene, når du vågner
 • Er enormt træt, og slæber dig igennem dagen
 • Dine negle flækker eller du har sprøde negle, der nemt knækker
 • Har hjertebanken, indre uro eller det føles det som at kroppen kører i for højt tempo?

Hvad vil du sige til at få PLUSDAGE hvor du endelig...  

 • Uden at tøve siger ja til din veninde, når hun spørger dig om du vil gå en tur eller om du vil med til yoga, selvom det er klokken er 9 om aftenen
 • Ikke længere har brug for en kop kaffe eller et stykke chokolade for at booste hjernen, så du kan gøre dit arbejde færdig om eftermiddagen, for du har god energi hele dagen
 • Har sluppet trangen til søde sager, kaffe og lyst brød fordi din nye hormonbalancerende kost gør dig mæt og glad, og du mærker hvor let, energifyldt og sund din krop føles - som er du blevet 10 år yngre
 • Har lyst og overskud til at tage på rejse, opleve verden og skabe minder sammen med din partner, børn (eller børnebørn), og du rent faktisk glæder dig fordi du har overskuddet til at være sammen med dine kære uden at du bliver træt og drænet for energi
 • Har den kvikke hjerne, gode hukommelse og det mentale overskud, så du endelig søger det job du har drømt om i flere år, som du bare ved er det rigtige job for dig eller du tager den efteruddannelse, som vil gøre dig i stand til at få mere meningsgivende og værdifulde arbejdsopgaver, hvor du kan gøre en forskel for andre

Hvis du er (stofskifte)træt, har tågehjerne og mangler energi og overskud, så kan det være tegn på dit stofskifte er ude af balance

Hvis dit stofskifte er ude af balance, så er din krops evne til at danne energi påvirket. Ved højt stofskifte, så kører kroppen i alt for højt gear og ved lavt stofskifte, så kører kroppen i alt for langsom gear, og begge dele kan give symptomer, der kan have store omkostninger for livskvaliteten og sundhed.

5 typiske årsager til at dit stofskifte er ude af balance

 1. Skjoldbruskkirtlen er under angreb af immunforsvaret (autoimmun sygdom som Graves eller Hashimotos) og der dannes for mange eller for få stofskiftehormoner som følge af kost- og livsstil, der har ført til utæt tarm og at immunforsvar angriber kroppen ved en fejl.
 2. Dannelse af stofskiftehormoner i skjoldbruskkirtlen er nedsat på grund af mangel på jod eller tyrosin i kosten, eller på grund af et forhøjet niveau af tungemetaller i kroppen.
 3. Dit stresshormon kortisol er ude af balance, og nedsætter dannelsen af stofskiftehormoner, eller hindrer at stofskiftehormoner i blodet får lov til at virke, så stofskiftehormonerne ikke kan sætte gang i energidannelse på celleplan og din krop er i energimangel.
 4. Du får stofskiftemedicin, og har stadig symptomer fordi du kan ikke omdanne T4 hormonet til det lange mere aktive og vigtige stofskiftehormon T3 på grund af eksempelvis mangel på bestemte mineraler, faste, kur eller for ubalance i stresshormonet kortisol.
 5. Du har svært ved at omdanne stofskiftehormonet T4 til det mere aktive stofskiftehormon T3 på grund af balladebakterierer i tarmen og/eller dårlig fungerende fordøjelse, eller fordi at leverens afgiftningsfunktioner ikke er effektive nok.

 

Design uden navn (3) 

Det vigtigste for dig lige nu, når du har det som du har det, er at få styr på stofskiftet. Det er det, jeg hjælper dig med PÅ PLUSDAGE forløbet. 

Heldigvis kan du selv påvirke dit stofskifte og dine stofskiftehormoner. Og hvis du får stofskiftemedicin, og stadig har gener, så kan du også selv gøre noget for at få en bedre effekt af din stofskiftemedicin.

Du kan hjælpe stofskiftet og dine stofskiftehormoner i mere hormonel balance med:

grøn checkmarkStofskiftebalancerende mad og autoimmun protokol kost, der dæmper autoimmune tilstande

grøn checkmarkStressreduktion og nervesystemsafbalancering

grøn checkmarkRestitution, hvile og søvn

grøn checkmarkKosttilskud

grøn checkmarkHelende motion og bevægelse

grøn checkmarkOg med selvkærlig og omsorgsfuld livsstil

 

PLUSDAGE forløbet giver dig metoden til hvordan du får styr på stofskiftet med kost og livsstilsændringer. Og du får min hjælp på rejsen til at slippe stofskiftetrætheden, så du (gen)finder din sunde krop, dit glade og kvikke sund, så du kan leve det liv, du gerne vil leve.

Du får også min hjælp - du er ikke efterladt alene på et onlinekursus!

Jeg er din wingwoman i 6 måneder, og jeg er med dig hele vejen og hjælper dig med at få dit stofskifte i balance.

Du får live Spørgetimer, mulighed for at skrive til mig i Online Klinik, personlige vejledningssessioner (vi mødes online) og du får medlemsskab af Stofskifteklubben

Det her kan du se frem til når du er med på PLUSDAGE forløbet:

grøn checkmarkTrætheden er lettet. Du har energi til mere end kun at klare arbejdet. Du mødes igen med veninder og du mærker hvor fantastiske det er at være sammen med mennesker, som beriger dit liv med skønne snakke, gåture eller en hyggelig aften med skøn mad.

grøn checkmarkDu mærker overskuddet og energien og du har lyst til at være sammen med dine børn eller børnebørn eller dine kære. Du mærker i hver eneste celle i hele kroppen at du som menneske i sandhed er et flokdyr som næres og fyldes op af god energi, og får den dybe mening i livet når du er sammen med dine kære.

grøn checkmarkDu kender dig selv igen, og det er slut med at skrive alting ned og alligevel glemme aftaler, for du husker og kan igen have flere bolde i luften! 

grøn checkmarkDu ved hvad du skal spise for at dit stofskifte er i balance, og du elsker din nye kost, der på kort tid er blevet din nye livsstil, som du aldrig har lyst til at slippe igen for du mærker hvor godt du har det.

grøn checkmarkDu føler dig mere sund og stærk for du har energien til at bevæge dig, og du går, løber eller træner, og mærker hvor godt det føles at bruge kroppen, og du kan gøre det uden at blive overbelastet, træt eller få flere smerter.

grøn checkmarkDu er på (eller på vej med solide skridt til) din normalvægt uden at være kur og du tæller ikke kalorier. Det er nemt for dig at lave hormonbalancerende mad, og du spiser også søde og sunde sager ind i mellem.

grøn checkmarkHåndvasken er ikke længere fuld af hår, når du reder dit hår. Dit hår er sundere, og du kan bruge neglelak igen for dine negle flækker og revner ikke længere.

 

Men du vil også komme til at opleve det her:

grøn checkmarkDu bliver ikke længere ked af det eller trist, når du smører din hud i ind cremer for din hud er sundere og mere glansfyldt.

grøn checkmarkDu har fundet den solide klippe af indre ro, der i dig, og som du kan tappe ind, når du har brug for styrke og for at stå stærkt i livet. 

grøn checkmarkDu falder nemmere i søvn, og du sover bedre, så du oplever at du vågner og føler dig mere udhvilet næste morgen.

grøn checkmarkDin fordøjelse fungerer godt - det er slut med dage, hvor du ikke kommer på toilettet eller dage, hvor du kun går med busker med elastik i linningen, for du er ikke oppustet og du kan knappe dine bukser.

grøn checkmarkDu har mere energi, og overskud i din dag - i hele dit liv, så du kan gøre lige netop det, som du drømmer om og længes efter - måske et nyt job, en ny uddannelse eller en lang rejse


Sådan et liv er ikke en umulig drøm. Du kan få styr på dit stofskifte og din hormonelle balance. Det er ikke svært, men det kræver at du ved hvad du skal gøre.

JA TAK - JEG ER KLAR TIL AT SLIPPE STOFSKIFTETRÆTHEDEN >>>

Med Plusdage forløbet bliver du blandt andet i stand til at:

 • Navigere i en jungle af kostråd, helseråd og kosttilskud med udgangspunkt i fakta og evidensbaseret viden om stofskiftet og hormoner, så du ikke er i tvivl om hvad det er rigtige for dig 
 • Vide præcist hvad der skal måles i en blodprøve, så du rent faktisk får målt alle stofskiftehormoner og undgår fejlen med kun at få taget standard stofskifte blodprøver, der ikke er tilstrækkelige til at vurdere stofskiftet 
 • Spise en sund, nærende og velsmagende hormonbalancerende kost, der giver din krop de næringsstoffer, der skal bruges for at din krop danner den rette mængde stofskiftehormon - uden at tælle kalorier eller at bruge lang tid i køkkenet
 • Finde vedvarende ro i krop og sind, der giver dig en følelse af glæde, energi og overskud og som får dig ud af stress og overvældelse
 • Sove bedre, så du vågner og føler dig mere udhvilet og frisk
 • Bevæge dig og få motion på en måde, der opbygger din krop -som du har lyst til og som du kan overskue uden at skulle presse dig selv
 • Spise mad, der får din fordøjelse til at fungere godt, heler utæt tarm og som balancerer dit immunforsvar og slukker autoimmune reaktioner, så du optimerer din krops evne til balancere stofskiftet
 • Undgå hormonforstyrrende stoffer og skadelig kemi i din kost, dit hjem og dine omgivelse, der giver dig mere sundhed på kort og lang sigt
 • Støtte din krops afgiftningsfunktioner med kost, bevægelse og andre teknikker, så din detox og udskillelse af affaldsstoffer er effektiv
 • Etablere og holde fast i enkle, overskuelig og effektive vaner, der styrker din krop, dit sind, din hormonelle balance og dit stofskifte
 • Give slip på bekymringer om du nogensinde får det godt igen, for du ved hvordan du skaber balance i stofskiftet

ALT DETTE FÅR DU PÅ PLUSDAGE FORLØBET

 

Den ene del af Plusdage forløbet er et onlinebaseret kursus, der består af 4 moduler, hvor du får al den nødvendige viden, som du har brug for - endda til evig eje.

I den anden del af Plusdage forløbet får du min hjælp i 6 måneder, så du kan være helt sikker på at du på intet tidspunkt, er overladt til dig selv, og at du kan få støtte, vejledning og svar på dine spørgsmål, så du rent får lavet forandringer i dit liv, så du slipper stofskiftetrætheden.


I onlinematerialet får du blandt andet følgende:

(Værdi 6.997,-)

Design uden navn (3)Online undervisning leveret på en lettilgængelig online platform med videoer, manualer, guides og opskrifter - der altid har åbent, og lige der hvor det passer dig - 4 moduler i alt leveret til dig over 8 uger

Design uden navn (3)Stofskiftesymptom tracker, som er din nøgle til at forstå til din krop og sind, og som hjælper dig til at følge din fremgang på forløbet

Design uden navn (3)Hormontest tjekliste, hvor du kan teste dig selv for hormonelle ubalancer

Design uden navn (3)Undervisning om stofskiftet, og viden om hvilke blodprøver, der skal rent faktisk tages for at få målt stofskiftet, som din læge (nok) ikke tager

Design uden navn (3)Stofskiftebalancerende opskrifter, der også dæmper inflammation og autoimmunitet, heler utæt tarm og fremmer din fordøjelse, og sætter gang i din detox

Design uden navn (3)Kostguides, madplaner, indkøbsliste til både højt stofskifte, lavt stofskifte og til autoimmunitet (Hashimotos/Graves) der gør nemt og enkelt at spise sund mad, og fjerner din tvivl om hvad der er det rigtige for dig at spise

Design uden navn (3)Øvelser, der afbalancer dit nervesystem og aktiverer vagusnerven, som reducerer stress og giver mere energi og indre ro i hverdagen og som balancerer stresshormonet kortisol, der hjælper til at normalisere dit stofskifte

Design uden navn (3)Stofskiftehormonyoga videoer, der er lavet til netop at balancere stofskiftet af yogainstruktør Monica Lindhart

Design uden navn (3)Åndedrætsøvelser lavet til forløbet af åndedrætsvejleder Marie Lind Brandtoft, der reducerer stress og som støtter stofskiftet

Design uden navn (3)Guides til hvordan du undgår hormonforstyrrende stoffer, der ødelægger dit stofskifte

Design uden navn (3)Guides, der fortæller dig hvordan du sætter gang i detox, som hjælper kroppen til bedre at komme af med affaldsstoffer og til en bedre regulering af dit stofskifte

Design uden navn (3)Guides og opskrifter til tarmsund og fordøjelsesvenlig kost og livsstil, som hjælper bakterierne i din tarm i topform, heler utæt tarm, dæmper autoimmunitet, og som styrker optagelse af næringsstoffer samt udskillelse af affaldsstoffer

Design uden navn (3)Du har evighedsadgang til materialet, så du kan tage forløbet i dit eget tempo, så ikke du bliver presset af at skulle "nå" det

Stofskiftebalancerende opskrifter_Side_01

Du får også personlig sparring med mig!      

Her er dine bonusser med en samlet værdi af i alt 18.535,- 


2 personlige vejledningssessioner

(Værdi 4.000,-)

Jeg hjælper dig med at skræddersy din helingsproces. Som bonus får du 2 personlige vejledningssessioner af en times varighed med mig på zoom. Her får du min hjælp til at lave dit eget personligt tilpassede sundhedsprogram, så du kan blive fri for enhver tvivl om hvilken kost, øvelser eller kosttilskud, der er det rigtige for lige dig, så din helingsproces bliver så optimal og effektiv som muligt.


Online klinik i 6 måneder

(Værdi 2.247,-)

Plusdage forløbet er ikke et gør-det-selv onlineforløb. Som bonus får du nemlig 6 måneders adgang til online klinikken, der er forløbets brevkasse, hvor du kan skrive til mig, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har brug for hjælp. Jeg glæder mig så meget til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få det mest muligt ud af forløbet. 


12 Spørgetimer

(Værdi 7.247,-)

Kender du til at være i tvivl om det du gør er det rigtige for dig? Og at du gerne vil have mulighed for at stille spørgsmål live, så du kan få et fyldestgørende og brugbart svar? Jeg har dig! Du får nemlig 12 Spørgetimer med som bonus, hvor jeg er klar på zoom til at svare på spørgsmål fra alle deltagerne på Plusdage forløbet. I 6 måneder kan du to gange om måneden hoppe med Spørgetimen og få svar på dine spørgsmål og få hjælp til det, du måske er i tvivl om. Spørgetimen er åben for alle deltagere 2 gange om måneden i 6 måneder.


Stofskifteklubben medlemskab i 6 måneder

(Værdi 1.597,-)

Du er ikke alene et eneste øjeblik på din forandringsrejse. Du har nok også oplevet, hvor svært det er at holde de aftaler, vi laver med os selv - især når det gælder sundere vaner, at prioritere sig selv og blive bedre til at drage omsorg for dig selv. Det er langt nemmere at ændre på dine vaner, og gøre noget andet, når du er sammen med andre. Derfor vil jeg meget gerne invitere dig med i Stofskifteklubben på Facebook, der bliver et stærkt, hjertevarmt og motiverende fællesskab, hvor du møder andre deltagere på mine Stofskifte forløb. I 6 måneder bliver du en del af fællesskabet i Stofskifteklubben, der er min medlemsklub på Facebook.


MSP_5551

Ekstra bonus

 

Find vej i kosttilskudsjunglen onlinekursus

(Værdi 1.997,-)

Er du også i tvivl om hvilke tilskud, der er de rigtige for lige netop dig ? Bliv klog på hvilke tilskud, der kan hjælpe dig og undgå at spilde dine penge på tilskud, der ikke hjælper dig. Du får et helt ekstra onlinekursus kun om kosttilskud, hvor jeg lærer dig hvordan du kan bruge tilskud af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer, urter, plantenæringsstoffer mm. til at hjælpe dit stofskifte i balance. 

Kosttilskud

 

Til dig, der vil have de bedste muligheder for at optimere din sundhed, kan du tilkøbe laboratorieanalyser:

Laboratorium - unik mulighed


Gratis tolkning af laboratorieanalyse og personligt tilpasset sundhedsprogram 

(Værdi 1.447,-)

Med indsigt i biokemien i lige netop din krop, vil du få de bedste muligheder for at optimere din sundhed. På forløbet får du en hel speciel mulighed for at tilkøbe laboratorieanalyser hos Nordic Clinic, der hjælper dig i din helingsproces. Som bonus får du min gratis personlige tolkning af laboratorieanalysen og et personligt tilpasset sundhedsprogram baseret på analysen (gælder kun for analyser købt via forløbet og i de 6 måneder forløbet varer). Dette er en unik mulighed for at få indsigt i årsagerne til dine gener og symptomer, så det bliver nemmere at lægge en plan for hvad du skal gøre for at få styr på stofskifte, så du får mere energi, overskud og sundhed. Du kan eksempelvis tilkøbe analyser, der måler alle relevante stofskiftehormoner og stresshormoner, der ikke måles i det offentlige sundhedsvæsen. 


lab-217043_1280
JEG ER KLAR TIL AT FÅ (FLERE) PLUSDAGE I MIT LIV >>>

Laila og Lotte fik følelsen af at få livet og energien tilbage

Lise Bøgsted Komplementær Hormonterapi
 Laila, 49 år, højt stofskifte

“"JEG ER SÅ GLAD FOR AT DET ER LYKKES MIG AT FLYTTE MIG SÅ MEGET NÆRMERE EN KROP/PERSON MED MERE OVERSKUD OG ENERGI, OG MEGET SJÆLDNE SYMPTOMER PÅ USTABILT STOFSKIFTE.

Jeg ved også, at hvis jeg skal fortsætte med at have det så godt, som jeg har det nu, så skal jeg også fortsætte med at passe på mig selv.... så det vil jeg forsøge at fortsætte med at prioritere højt

Jeg er meget glad for din kompetente vejledning. Jeg var ikke kommet hertil, hvor jeg er i dag, uden din hjælp.

Alt det med maden, har jeg været bevidst om i mange år, - selvom jeg ikke altid følger de fornuftige kostråd med at undgå sukker og fløde.

Men den del med de rigtige vitaminer og kosttilskud, det er som en jungle for mig, -her var det, at du var en super god vejleder, og ikke mindst den del, hvor du har givet mig gode råd, støtte og vejledning med at få kost og motion flettet ind i dagligdagen.

Endnu engang tusind tak for din hjælp. ”

Lise Bøgsted Komplementær Hormonterapi
Lotte, 59 år, lavt stofskifte

“MINE ENERGI ER MEGET BEDRE, JEG KAN MULTITASKE IGEN OG MIT HUMØR ER I ORDEN. JEG HAR TABT 3 KG, EN LILLE SIDEGEVINST!

Inden jeg konsulterede Lise, havde jeg rigtig mange symptomer på at min krop var ved at “brænde” sammen. Jeg sov max 3 timer hver nat, tankemylder og uro i kroppen.

Træthed, træg mave, meget sort humør, ingen overskud og meget pirrelig.

Kognitive problemer med koncentrationsbesvær, dårlig hukommelse, trak mig fra forsamlinger, fordi min hjerne ikke kunne følge med i samtaler.

Frøs og svedte, som om termostaten var helt i uorden…. Jeg var så langt ude, at jeg kampsvedte bare ved at læse om, hvad jeg evt. selv kunne gøre i forhold til min sygdom, og heldigvis fandt jeg på mirakuløs vis kræfterne til at søge hjælp.

Sideløbende med forløbet hos dig, har jeg konsulteret endokrinolog, som har hjulpet mig med at justere stofskiftemedicinen.

Men jeg tror, jeg kunne spise al den medicin, jeg ville, uden at det hjalp, fordi min krop var i undtagelsestilstand og nægtede at optage medicinen og sende den ud der, hvor den skulle gøre gavn, nemlig i kroppens celler og i organerne. Min krop var virkelig i stress…..

Det første store mirakel der skete, var at jeg begyndte at sove igennem om natten. Lises råd om vejrtrækningsøvelser, afslapning, kosttilskud samt et større indtag af grøntsager hjalp meget hurtigt.

Det er frygteligt ikke at kunne sove, og det tapper al energi ud af systemet, så det hjalp rigtig godt med en god nattesøvn.

Og så er min kost lagt helt om.

Min energi er meget bedre, jeg kan multitaske igen og mit humør er i orden. Jeg har tabt 3 kg, en lille sidegevinst!

Lise respekterede, hvor jeg var henne i forløbet. Ingen pres men bare små forslag til, hvad jeg kunne forandre, og det værdsætter jeg. Lise er empatisk, lyttende og så ved Lise en masse om kroppens kemi. ”

PLUSDAGE FORLØBET er ...

 • Bygget på de fantastiske resultater fra mine 1200+ 1:1 klienter og mine egne erfaringer med at finde årsagen til  lavt stofskifte, og blive medicinfri
 • Funderet på mine 7 års erfaring som underviser på en Komplementær Hormonterapeut uddannelse 
 • Baseret på evidensbaseret behandling, nemlig Functional Medicine og Komplementær Hormonterapi

Det virker nu engang bedst, når man selv har prøvet det – og det har jeg

Jeg hedder Lise Bøgsted, og jeg er hormonekspert.

Jeg arbejder med Functional Medicine i min online klinik og jeg har hjulpet mere end 1500 kvinder og mænd med at finde rodårsagen til, og behandlet, deres symptomer, sygdomme og hormonelle ubalancer med naturlige metoder som nervesystemsafbalancering, funktionel kost, motion og bevægelse, kosttilskud, naturmedicin og urter i min klinik. Jeg underviser på 6. år i viden om hormoner på Institut for komplementær hormonterapi.

Jeg er uddannet civilingeniør i kemi, kostvejleder, diplom i ernæring og sundhed, coach med speciale i positiv psykologi og komplementær hormonterapeut.

Jeg har selv haft lavt stofskifte, og har fået medicin i en periode. Jeg har været syg i flere år med stress, depression og udbrændthed.

Først da jeg blev introduceret til Functional medicine behandlingsformen, hvor sind og krop anskues som et hele og hvor kroppens mange forskellige systemer (som fx fordøjelse, immunforsvar, afgiftningsfunktioner, hormonsystemer, nervesystem,…) ikke placeres i kasser, men anskues som samarbejdende systemer, fandt jeg årsagen til mit lave stofskifte.

Da jeg fandt årsagen til mit lave stofskifte var jeg i stand til komme af med stofskiftemedicinen ved at ændre kost, tage kosttilskud og ved at arbejde med afbalancering af kroppens stressrespons.

En del af min behandling var også en videreuddannelse til Functional medicine behandler, med fokus på hormoners betydning for krop og sind.

MSP_5706 beskåret komp1

PLUSDAGE er et forløb, hvor du får min hjælp i 6 måneder for dig der gerne:


grøn pil 
Vil have styr på højt eller lavt stofskifte med naturlige metoder, og som vil være en del af et motiverende og støttende fællesskab 

grøn pil Vil vide mere om dit stofskifte, dit immunforsvar og din fordøjelse, og om hormoners betydning for dig, din krop og dit sind

grøn pil Er interesseret i hormonbalancerende kost, helende bevægelse, mindfulness, mental træning og nervesystemsafbalancering

grøn pil Vil have god tid til at ændre dine livsstil, så du opnår varige forandringer, og ikke bliver stresset over at skulle lave nye ændringer hver uge

grøn pil Ønsker viden og forandringer, der rent faktisk virker- og som er afprøvet af i min klinik, hvor jeg har hjulpet mænd og kvinder, der havde symptomer på stofskifteubalancer, højt/lavt stofskifte eller autoimmun stofskiftesygdom med at få styr på deres stofskifte 

 

Men det er vigtigt for dig at du også får:  

 

grøn pil  Konkrete, brugbare værktøjer og metoder, der skaber mere balance i dit stofskifte, som er enkle og overskuelige for dig, der har en travl hverdag eller som er træt og mangler energi 

grøn pil Tæt sparring med en erfaren og kompetent hormonekspert, der selv har haft lavt stofskifte, og som underviser i stofskiftet - baseret på evidens og naturvidenskab..

grøn pil Som ønsker personlig vejledning  - måske har du allerede købt onlinekurser, du ikke får brugt eller måske har du bøger på hylden, der giver dig "opskriften" på sundhed, men som bare ikke rigtig fungerer for dig - fordi det er "gør-det-selv" løsninger uden sparring og vejledning, der ikke tager højde for at mennesker er forskellige. 


"Hvad hvis jeg får stofskiftemedicin, har en autoimmun sygdom (Hashimotos/Graves), har normale blodprøver eller af andre årsager gerne vil arbejde med stofskiftet?"

 

Plusdage forløbet er selvfølgelig også for dig, som: 

grøn pil  Ikke ved om du har højt/lavt stofskifte, men som gerne vil optimere dit stofskifte og have mere hormonel balance

grøn pil  Får stofskiftemedicin, men som stadig har symptomer på højt/lavt stofskifte

grøn pil  Har fået målt alt og har normale blodprøver, men som alligevel har symptomer på stofskifteubalancer (vægtøgning, træthed, hårtab, forstoppelse, tør hud, forhøjet kolesterol,...)

grøn pil  Der har en autoimmun stofskiftesygdom (Hashimotos/Graves)

Slip af med stofskiftetrætheden med naturlige metoder, og få energien tilbage til så meget mere end kun arbejde  

Dit forløb starter, så snart du er tilmeldt, hvor du får det første modul og de 6 måneder med min hjælp starter.

Tilmeld dig, og kom i gang med dit forløb nu!  

DER ÅBNES FOR 20 PLADSER NU TIL INTROPRIS

Der er lige nu kun 8 pladser tilbage!

Der bliver først åbnet for flere pladser efter sommerferien

DEL BETALINGEN OP I 6 RATER

25.532,-
999,50 -

per måned i 6 måneder, i alt 5.997,-

Få PLUSDAGE forløbet og bonusser.

 

FÅ EN EKSTRA BONUS

25.532,-
5997,-

Éngangsbetaling

Få PLUSDAGE forløbet og bonusser.

Ekstra BONUS kun til dig, der betaler beløbet af én gang: Food prepping guiden, der gør det nemt at spise sundt

 

Investeringen i Plusdage forløbet svarer cirka til en uges ferie på Kreta

En uges ferie er så skønt, og måske får du et energiboost?

Men vi ved begge at du (hurtigt) bliver indhentet af stofskiftetrætheden, og din krop vil snart melde sig på banen igen med træthed, tunghed (og måske hårtab, forstoppelse, ødemer) og tågehjernen dukker også op igen.

Når du får min hjælp til at få styr på stofskiftet, vil du hurtigt opleve at du får mere energi, mere lethed i sind og krop og du vil mærke tågehjernen lette.

Og du vil opleve en varig forandring - der ikke forsvinder efter et par uger!

Du får lyst til at invitere venner på besøg for du kan nu overskue at være sammen med andre mennesker og lave mad til en hyggelig (grill)aften.

Du vil glæde dig til at tilbringe tid sammen med dine børn (eller børnebørn) og du oplever hvor skønt og livgivende det er være sammen med dine kære.

Du vågner op om morgenen med god energi til en skøn dag, du kan klare en arbejdsdag uden problemer og du kommer endda afsted til yoga, gåture og måske træning. 

Efter 8 uger er du, med de 4 moduler i Plusdage forløbet, klædt fuldstændig på med viden til at få styr på stofskiftet, og slippe stofskiftetrætheden.

Men du har også min hjælp i 6 måneder, fordi jeg vil sikre mig at du oplever en fantastisk forandring og at du ikke eneste sekund er i tvivl om hvad det er det rigtige for dig at spise, tage af tilskud eller lave af øvelser. 

Hvis du forventer at leve 40 år mere, og du gerne vil leve et godt og meningsfyldt, så er din investering i Plusdage forløbet svarende til 150 kr om året i resten af dit liv.....

Jeg syntes du er det værd.

Jeg ved at du vil takke dig selv i fremtiden for at du tog beslutningen, og prioriterede dig selv.

Det tror jeg også du vil ....

 Selve onlinekurset får du leveret i 4 moduler fordelt over 8 uger, der indeholder alt hvad du har brug for, så du kan få styr på stofskiftet og forandre dit liv:


4

Modul 1   

Førstehjælp til stofskiftet: Få styr på dine stresshormoner

 

8

Modul 2  

Spis dig til et bedre stofskifte

10

Modul 3   

Giv stofskiftet en hånd: Balancer dit immunforsvar og styrk din fordøjelse

12

Modul 4  

Optimer din detox, tæm dine toksiner og hjælp stofskiftet

Tænker du også på? .... Så finder du sikkert svar her

Vil det virke for mig?

Ikke to mennesker er ens, så derfor vil det også være forskelligt hvor stort en forandring du opnår på forløbet.

Det afhænger selvfølgelig både af hvor stor en indsats du gør, men også af dit udgangspunkt.

Det vigtigste er at du ikke presser dig selv, men at du tager tingene i dit tempo. Stress, pligter og dårlig samvittighed stjæler kun mere af din energi, så forløbet er lavet, så du ikke kan komme bagud.

Når vi arbejder sammen i 6 måneder, så er det min erfaring at man kan flytte sig rigtig meget.


Jeg får stofskiftemedicin - vil det så virke for mig?

Hvis du får stofskiftemedicin, så kan man alligevel godt have symptomer på højt/lavt stofskifte.

Der er flere forhold som stress, forhøjet inflammation, fordøjelsesproblematikker mm., der påvirker hvordan medicinen virker.

Det er alt sammen noget, som vi arbejder med på forløbet, så der er  faktisk meget, som du selv kan gøre, så du får en bedre virkning af din medicin.

 

Jeg kender ikke noget til hormoner og biokemi – vil jeg så kunne følge med?

Ja, forløbet kræver ingen forudsætninger for at kunne deltage – udover at du har en mail og adgang til internettet.

Du skal ikke kende noget til ernæring, biokemi, eller hormoner for at kunne få udbytte af kurset.

Jeg omsætter den faktisk ret nørdede viden om hormoner til dig på en lettilgængelig og letforståelig måde, så du ved præcis, hvad du skal gøre for at få mere energi og overskud.

Husk at du kan få min hjælp i 6 måneder, så du vil hurtigt kunne få min hjælp, hvis du bliver i tvivl om noget.

Kan jeg betale i rater?

Jamen selvfølgelig da!

Forløbet kan kun betales i rater.

Du kan vælge at betale forløbet i rater, hvor du betale med en rate om måneden over 6 måneder.

Hvis du vælger engangsbetaling, så får Food prepping guiden med som ekstra bonus.

Hvilke metoder er forløbet baseret på?

Forløbet er baseret på:

 • Evidensbaseret viden om behandling af hormonelle ubalancer - Functional Medicine
 • Mine personlige erfaringer med lavt stofskifte, udbrændthed, stress, depression og min vej tilbage til livet igen
 • Erfaringer fra min klinik, hvor jeg har hjulpet mere end 1200 kvinder og mænd med at få styr på deres hormoner, så de fik energi, overskud og sundhed tilbage
 • Min erfaring fra 7 år som underviser og fagredaktør på en komplementær hormonterapeut uddannelse


Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Der er ingen grund til hastværk for du har nemlig adgang til al materialet for evigt.

Du kan tage forløbet i dit eget tempo, og du kan vende tilbage til de enkelte moduler og indholdet i tiden fremover, hvis du får lyst til at genopfriske.

Al materialet ligger samlet på et website, som du har adgang til. Du kan tilgå indholdet fra en mobil, tablet eller pc. 

 

Hvornår kan jeg starte?

Du kan starte forløbet lige nu.

Når du tilmelder dig forløbet, så får du straks adgang til det første modul, så du kan allerede om 2 minutter være godt på vej til at få styr på dit stofskifte.

 

Jeg har autoimmun stofskiftesygdom - kan jeg gøre noget ved det?

Hvis du har Hashimotos eller Graves, der er autoimmune stofskiftesygdomme, så er dit immunforsvar gået galt i byen, og "ødelægger" skjoldbruskkirtlen ved en fejl.

Der er rigtig gode effekter af at lave kost- og livsstilsændringer, der hjælper immunforsvaret til at fungere bedre, så den autoimmune tilstand dæmpes og skjoldbruskkirtlen fungerer bedre.

På forløbet får du kostguides og opskrifter til autoimmun protokol kost, der er en meget effektiv kost, der normaliserer immunforsvaret og som kan dæmpe autoimmune tilstande.

 

Skal jeg tage kosttilskud for at være med?

Nej, det er ikke et krav at du tager kosttilskud.

En af dine bonusser til forløbet gennemgår hvilke kosttilskud, der kan være relevante, når du har problemer med træthed, stress og kognitive vanskeligheder.

Men det er ikke et krav at du tager kosttilskud for at få udbytte af forløbet.

Husk at du har mulighed for at stille mig spørgsmål om kosttilskud på forløbet, hvis du er i tvivl om hvilke tilskud, der er de rette for dig.

 Mærk lige efter....  

Hvad vil det være værd for dig at slippe af med din stofskiftetræthed, og få mere energi, overskud og glæde i dit liv?

Jeg kan godt følge dig. Måske har du opgivet at du kan få det bedre. Eller måske er du forvirret over hvad du kan gøre for at få styr på stofskiftet.

Måske har du endda fået at vide af din læge at du ikke selv kan gøre noget for at få styr på stofskiftet?

Jeg lover dig at det er noget, du kan gøre for at slippe af med stofskiftetrætheden. 

Du skylder dig selv og dem, du holder af at gøre noget godt for dig selv, så du ikke længere:

- er træt, udkørt og at din hjerne er tåget

- taber hår, har tør hud eller eksem

- er trist og at du ikke kan overskue ret meget

- tager på uden årsag eller at du ikke kan tabe dig

- har fået forhøjet kolesterol

-  får stofskiftemedicin men du føler ikke at det hjælper

Jeg har hjulpet mere end 1500 med at få styr på deres hormoner, og deres stofskifte. Der er faktisk en hel masse, du selv kan gøre for at få det bedre.

Og det er faktisk ikke så svært endda - når bare du ved hvad du skal gøre og får hjælp til at gøre det.

Der kommer ikke noget bedre tidspunkt end nu, og stofskiftet kommer ikke i balance af sig selv.

Der er 20 pladser på forløbet.

 De første 12 pladser er besat. 

Jeg lukker for tilmeldingen når alle pladsen er snuppet.

Skal du med ?

JA TAK - JEG SKAL SIKRE MIG EN PLADS >>>

ER DU STADIG I TVIVL?

SÅ SEND MIG EN MAIL PÅ INFO@LISEBOEGSTED.DK

OPLYS DIT TELEFONNUMMER, OG SÅ RINGER JEG DIG OP TIL EN UFORPLIGTENDE SNAK, HVOR DU FÅR SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM PLUSDAGE FORLØBET.

JEG GLÆDER MIG TIL AT HØRE FRA DIG!

KÆRLIGST LISE