Har du stofskiftesygdom og vil du gerne have styr på dit stofskifte med naturlige metoder?

Eller vil du bare gerne vide mere om stofskiftehormoner generelt?


Så er du kommet til det rette sted. 

Har du gener som træthed, utilsigtet vægtøgning eller vægttab, tør hud, hårtab, usunde negle, hævelser omkring øjnene, hæs stemme, synkebesvær, forstoppelse, infertilitet, uregelmæssige menstruationer, forhøjet kolesterol eller depression?

Så kan det være tegn på at dit stofskifte er ude af balance. 

 

På heldags online STOFSKIFTE MASTERCLASS lærer du (alt) om stofskiftehormoner, og hvordan du selv kan skabe mere balance i dit stofskifte med naturlige metoder.

 

STOFSKIFTE MASTERCLASS er også for dig, der er behandler, terapeut eller sundhedsuddannet, og som gerne vil vide mere om stofskiftet. 

 

På online heldags STOFSKIFTE MASTERCLASS lærer du om:


Sådan dannes de livsvigtige stofskiftehormoner og sådan virker de

Sådan tolker du stofskifteblodprøver - og hvad skal der måles i en blodprøve

Kend symptomerne på højt og lavt stofskifte

Hashimoto og Graves - autoimmune stofskiftesygdomme og naturlig (støtte)behandling

Sådan spiser du dig til et bedre stofskifte

Stress er roden til alt ondt - også for dit stofskifte

Naturlig behandling af lavt og højt stofskifte med kost og livsstilsændringer

Kosttilskud ved højt og lavt stofskifte

Og så deler Lise Bøgsted sin personlige historie om hvordan hun selv fik styr på lavt stofskifte med naturlige metoder.

Unavngivet (600 × 380px)

Nogle af dem Lise har hjulpet med at få styr på stofskiftet:

Lise Bøgsted Komplementær Hormonterapi

“”FRA URO I KROPPEN OG HØJT STOFSKIFTE TIL BALANCE I STOFSKIFTET”

Jeg er så glad for, at det er lykkedes mig, at ‘flytte mig’ så meget nærmere en krop/person med mere overskud og energi, og meget sjældne symptomer på ustabilt stofskifte.

Jeg ved også, at hvis jeg skal fortsætte med at have det så godt, som jeg har det nu, så skal jeg også fortsætte med at passe på mig selv.... så det vil jeg forsøge at fortsætte med at prioritere højt

Jeg er meget glad for Lises kompetente vejledning. Jeg var ikke kommet hertil, hvor jeg er i dag, uden Lises hjælp.

Alt det med maden, har jeg været bevidst om i mange år, - selvom jeg ikke altid følger de fornuftige kostråd med at undgå sukker og fløde.

Men den del med de rigtige vitaminer og kosttilskud, det er som en jungle for mig, -her var det, at Lise var en super god vejleder, og ikke mindst den del, hvor Lise har givet mig gode råd, støtte og vejledning med at få kost og motion flettet ind i dagligdagen.”

Lise Bøgsted Komplementær Hormonterapi

“JEG VAR VED AT BRÆNDE SAMMEN - LAVT STOFSKIFTE"

Inden jeg konsulterede Lise, havde jeg rigtig mange symptomer på at min krop var ved at “brænde” sammen. Jeg sov max 3 timer hver nat, tankemylder og uro i kroppen.

Træthed, træg mave, meget sort humør, ingen overskud og meget pirrelig.

Kognitive problemer med koncentrationsbesvær, dårlig hukommelse, trak mig fra forsamlinger, fordi min hjerne ikke kunne følge med i samtaler.

Frøs og svedte, som om termostaten var helt i uorden…. Jeg var så langt ude, at jeg kampsvedte bare ved at læse om, hvad jeg evt. selv kunne gøre i forhold til min sygdom, og heldigvis fandt jeg på mirakuløs vis kræfterne til at søge hjælp.

Det første store mirakel der skete, var at jeg begyndte at sove igennem om natten. Lises råd om vejrtrækningsøvelser, afslapning, kosttilskud samt et større indtag af grøntsager hjalp meget hurtigt.

Det er frygteligt ikke at kunne sove, og det tapper al energi ud af systemet, så det hjalp rigtig godt med en god nattesøvn.

Og så er min kost lagt helt om.

Min energi er meget bedre, jeg kan multitaske igen og mit humør er i orden. Jeg har tabt 3 kg, en lille sidegevinst!”

Jeg fik styr på lavt stofskifte med naturlige metoder

Hej!

Jeg hedder Lise Bøgsted, og jeg er hormonekspert.

Jeg arbejder med Functional Medicine, og jeg har hjulpet mere end 1000 kvinder og mænd med at finde rodårsagen til, og behandlet, deres symptomer, sygdomme og hormonelle ubalancer med naturlige metoder som nervesystemsafbalancering, funktionel kost, motion og bevægelse, kosttilskud, naturmedicin og urter i min klinik og på online forløb.

Jeg er uddannet civilingeniør i kemi, kostvejleder, diplom i ernæring og sundhed, coach med speciale i positiv psykologi og komplementær hormonterapeut.

Jeg har selv haft lavt stofskifte i en årrække sammen med stress, depression og udbrændthed. 

Først da jeg blev introduceret til Functional Medicine behandlingsformen, hvor sind og krop anskues som et hele og hvor kroppens mange forskellige systemer (som fx fordøjelse, immunforsvar, afgiftningsfunktioner, hormonsystemer, nervesystem,…) ikke placeres i kasser, men anskues som samarbejdende systemer, fandt jeg årsagen til hvorfor jeg havde lavt stofskifte og var udbrændt.

Min nye viden gjorde mig i stand til at behandle lavt stofskifte og udbrændthed med naturlige metoder, så jeg igen fik styr på stofskiftet og fik min energi tilbage.

En del af min behandling var også en videreuddannelse til Functional Medicine behandler, med fokus på hormoners betydning for krop og sind.

Jeg har undervist på komplementær hormonterapeut uddannelsen i 4 år, og jeg er specialkonsulent på onlineforløb for kvinder med hormonelle ubalancer.

MSP_5706 beskåret komp1